Neem hier contact voor vrachtvervoer

Tony Kennes staat in voor al uw vrachtvervoer in Herk-de-Stad en bij uitbreiding in heel België. U kan hen inschakelen voor het nationaal transport van zowel grote als kleine goederen en pakjes.

Beste prijs-kwaliteit

Het transportbedrijf in Herk-de-Stad werd opgericht in 2005 maar zaakvoerder Tony Kennes heeft al meer dan 18 jaar ervaring in de sector. Naast vrachtvervoer kunnen bedrijven en particulieren ook beroep doen op de koerierdienst voor snelle bezorging van allerlei pakjes of om uw verhuizingen in goede banen te leiden. Wij leveren de beste prijs-kwaliteit aangepast aan de wensen van de klant.

Maak nu een afspraak

Klanten gaan met ons in zee omdat ze vertrouwen hebben in onze manier van werken. Op vlak van service gaan we ontzettend ver. Zo garanderen we u een kwalitatieve, snelle, stipte en veilige dienstverlening. Als u die voordelen op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt.

Wil u graag een voorstel op maat? Neem dan vandaag nog hier contact op en maak een afspraak. Wij maken een vrijblijvende offerte op. Dan is het aan u om de knoop door te hakken!