Expert in verhuizingen

Tony Kennes bvba - Verhuizingen

Hebt u binnenkort een verhuis gepland? En wil u een firma vinden die verhuizingen in Herk-de-Stad en bij uitbreiding in heel België doet? Dan bent u bij Tony Kennes aan het juiste adres.

Professionele verhuisdienst

Zowel particulieren als kleine bedrijven kunnen beroep doen op onze professionele verhuisdienst. We beschikken over een bestelwagen met meubelbak met een laadvermogen van 650 kilogram zodat we in staat zijn om alle mogelijke verhuizingen tot een goed einde te brengen. We brengen ook alle verhuismaterialen mee, zoals verhuisdekens en een verhuiskarretje.

Oplossing op maat

Tony Kennes uit Herk-de-Stad komt vrijblijvend bij u thuis of op uw bedrijf langs om uw wensen te kennen en een passende oplossing voor te stellen. Wij halen uw inboedel, meubelen en huishoudapparaten vakkundig op en leveren die snel en veilig af op de juiste bestemming. Indien u dit wenst pakken wij uw dozen in en laden we ze uit op uw nieuwe locatie. We kunnen ook uw meubelen demonteren en opnieuw in mekaar schroeven. Bij ons is elke klus snel en vakkundig geklaard. En dit aan een scherpe prijs.

Nog vragen over verhuizingen? Of over onze andere activiteiten zoals nationaal transport, koerierdienst of vrachtvervoer? Neem dan beslist contact op. Wij maken graag tijd voor u!